Nopol Oy Ltd on suomalainen ekologisiin puunkäsittelyaineisiin erikoistunut yritys, jolla on pitkä ja monipuolinen historia sekä osaava henkilökunta.

Toimistomme sijaitsee Turun Pitkämäessä hyvien yhteyksien varrella.
Tuotantotilamme sijaitsevat Naantalissa, jossa yhtiö luo ja testaa laboratoriomittakaavassa materiaalejaan ja tuotteitaan.


Toimintamme Nopolissa jakaantuu kolmeen eri segmenttiin:


Puunsuoja-aineet:
Tuotamme ja kehitämme erilaisia puunsuoja-aineita yhteistyökumppaneillemme. Ekologisella puunsuoja-aineella käsitellyt puutuotteet voidaan hävittää tavallisen puun tapaisesti. Puunsuoja-aineemme jättää puulle sen ominaisen hengittävyyden tukkimatta puun luonnollista huokoisuutta.
Lisäksi tuotamme palonsuoja-ainetta, joka estää muun muassa puumateriaalien palamisen.

Ekologiset kiertotaloustuotteet: Valmistamme ja kehitämme luonnonkuiduista erilaisia ekologisia kiertotaloustuotteita yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Teknlogiamme mahdollistaa luonnonkuitujen käyttämisen täysin uusissa käyttötarkoituksissa korvaamaan uusiutumattomista raaka-aineista tuotettuja kuluttajatuotteita

IT-palvelut: Nopol on toiminut IT-palveluiden parissa vuodesta 1992 lähtien tuottaen erilaisia tietotekniikkaratkaisuja ja tukipalveluita yrityksille. Yhtiö jatkaa IT-puolella aputoiminimensä TTT Palvelut kautta.